M I L E N A R I U M

Dicționarul enciclopedic al scriitorilor românila începutul mileniului al III-lea

Premiul special al LSR 2021

Onorant pentru proiectul ARMONII CULTURALE, intitulat „Milenarium” – Dicționarul enciclopedic al scriitorilor români la începutul mileniului al III-lea este acordarea Premiului special al LSR, pentru anul 2021. Acest premiu se datorează echipei editoriale, dar în egală măsură celor 201 sciitori care au subscris proiectului nostru. Este un premiu special, care ne onorează și ne obligă în același timp să rămânem AMBASADORI ARMONII CULTURALE, care promovează valorile românești pe întreg Mapamondul.

COLECȚIA MILENARIUM

Vol. I

64 de autori

538 de pagini

Vol. II

66 de autori

596 de pagini

Vol. III

71 de autori

611 pagini

GÂNDURI DE LA

AMBASADORII

ARMONII CULTURALE

Este cu adevărat o ediţie de lux care mi-a întrecut orice așteptare. Cea mai frumoasă și deosebită carte dintre toate în care am apărut. O realizare de excepție la un preţ foarte mic. Mii de mulțumiri.

Ioan Căprăroiu

Mulțumesc cu adânc respect și prețuire, pentru privilegiul de a fi părtașă la actul literar pus în scena culturii de editura Armonii Culturale!

Mariana Grigore

MILENARIUM este o investiție și investire în materie de cultură ridicat la multe puteri. Este Everestul României înălțat cu moralitate și inteligență. Este substanța și trăirea unui popor născut cu puterea condeiului.

Ionica Bandrabur